KOKI.SI SPACESTORIES.EU

Lastnik in upravljalec (v nadaljevanju upravljalec) spletne strani koki.si:

HASH, informacijske tehnologije d.o.o.

Varstvo osebnih podatkov

Upravljalec se zavezuje, da bo podatke, posredovane preko spletne strani, varoval v skladu z veljavno zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov). Upravljalec bo podatke obravnaval strogo zaupno in le za namen, za katerega so bili pridobljeni.

Naša spletna stran avtomatsko beleži nekatere neosebne podatke, npr. IP naslov, ime ponudnika internet storitev, datum in uro obiska, čas trajanja obiska, ogledane strani in podstrani, ključne besede preko katerih ste vstopili na našo spletno stran preko iskalnika… Te podatke zbiramo z namenom izboljšanja spletne strani in za analiziranje zahtev uporabnikov.

Avtorske pravice

Vsebina spletnih strani koki.si je v skladu z zakonom zaščitena kot avtorsko delo ali druga oblika intelektualne lastnine. Vse avtorske in druge pravice intelektualne lastnine pripadajo lastniku spletne strani koki.si. Vsebin, objavljenih na spletnih straneh koki.si, ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali uporabljati za druge namene brez izrecnega pisnega dovoljenja upravljalca spletnih strani koki.si.

Piškotki

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

- ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek

- življenjsko dobo piškotka

- vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.

Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev.

(Vir: Informacijski pooblaščenec RS – Smernice o uporabi piškotkov)

Za potrebe spletne strani koki.si uporabljamo naslednje piškotke:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. Piškotek se izbišre, ko uporabnik zapusti spletno stran.

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki za socialna omrežja

Uporabljamo piškotke, ki so posredovani preko socialnih omrežij (Facebook)

Piškotki za zemljevide

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev na vdelanih zemljevidih.

Piškotki Google Analytics

__utma

__utmb

__utmc

__utmv

__utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskov za lastne potrebe. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani http://www.google.com/policies/technologies/cookies/.

Če želite blokirati Google Analytics piškotke s pomočjo dodatka v svojem brskalniku, najdete navodila na spletni strani https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Upravljanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov omogoča nastavitve upravljanja piškotkov. Navodila za posamezne brskalnike:

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Chrome

Safari

Zadnja sprememba: 14.6.2013

  • Facebook
  • Twitter
  • Print
  • Email
  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Blogger
Na vrh Copyright © Koki.si 2021 | Splošni pogoji | Pravno obvestilo